• Novedad
Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium Voor Windows Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium Voor Windows

Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium Voor Windows

Referencia:

1.147,50 €
Impuestos incluidos
Cantidad
No hay suficientes productos en stock

Add to wishlist


  • Veilig bestellen via een versleutelde verbinding! Veilig bestellen via een versleutelde verbinding!
  • Binnen 5 minuten geleverd, 24/7 Binnen 5 minuten geleverd, 24/7
  • Niet goed is geld terug! Niet goed is geld terug!
  • Wij bieden de beste prijs van Europa! Wij bieden de beste prijs van Europa!

Details

32/64 bits
Engelse versie

Let op: Deze Versie is alleen voor Windows systemen

Adobe® Creative Suite® 6 Design & Web Premium-software is de ultieme toolkit voor professioneel ontwerp.

Lever opvallende digitale afbeeldingen en grafische afbeeldingen die scherp blijven wanneer ze worden geschaald. Maak high-impact printpagina's met prachtige typografie, bouw HTML5 / CSS3-websites die er geweldig uitzien op elk scherm en ontwerptoepassingen voor tablets en smartphones.

Nieuwe functies

Geniet van creatieve vrijheid en nauwkeurige controle in print en de nieuwste digitale media met Adobe® Creative Suite® 6 Design & Web Premium-software.
Maak afbeeldingen en afbeeldingen met verbazingwekkende snelheden.
Ontwerp voor iPad en andere tabletapparaten zonder nieuwe software te leren. Bespaar tijd met tientallen verbeteringen die vervelende taken versnellen.Werk met bliksemsnelle creativiteit in Photoshop en Illustrator. Ontdek een groot aantal krachtige teken-, schilder-, patroon- en beeldmanipulatietools die zijn ontworpen om uw creatieve vrijheid te vergroten.

Contentbewuste patch in Photoshop Extended
Patch afbeeldingen met meer controle met behulp van Content-Aware Patch, waarmee u het voorbeeldgebied kunt specificeren van waaruit het een patch creëert.Verbluffende prestaties in Photoshop Extended
Ervaar razendsnelle interacties tijdens het bewerken met belangrijke hulpmiddelen zoals Crop, Transform, Liquify en Puppet Warp.
De Adobe Mercury Graphics Engine levert ongekende snelheid en reactiesnelheid voor een vloeiend gevoel tijdens het werken

Snellere ontwerptaken in Photoshop Extended
Finesse geeft snel informatie over nieuwe en opnieuw ontworpen gereedschappen. Pas tekststijlen toe, gebruik vectorlagen om lijnen toe te passen en gradiënten toe te voegen aan vectorobjecten, aangepaste lijnen en stippellijnen te maken, snel lagen te zoeken en meer.

Adobe Mercury Performance System in Illustrator
Werk razendsnel - zelfs met intensieve verwerkingseffecten zoals onscherpte, gloed en slagschaduwen die u vroeger deden vertragen. Toegang tot alle RAM op uw systeem dankzij native 64-bit-ondersteuning op zowel Mac OS als Windows®. Eenvoudig patroon maken in Illustrator Eenvoudig naadloze vectorpatronen creëren. Experimenteer vrij met herhalende patronen die op elk moment kunnen worden bewerkt.

Beeld volgen in Illustrator
Converteer rasterafbeeldingen naar bewerkbare vectoren met een geheel nieuwe traceringsengine. Zorg voor strakke lijnen, nauwkeurige montage en betrouwbaardere resultaten zonder ingewikkelde bedieningselementen aan te pakken.

Verlopen op streken in Illustrator
Pas gradiënten op uw streken toe - langs de lengte, over de breedte of binnen de streek zelf - allemaal met volledige controle over verloopplaatsing en dekking.

Volledig nieuwe Crop-tool in Photoshop Extended
Snij foto's sneller en nauwkeuriger bij met behulp van het hardware versnelde, niet-destructieve gereedschap Snijden. Bewerk je afbeeldingen op canvas en bekijk de aanpassingen live.

Gallery vervagen in Photoshop Extended
Maak snel fotografische vervagingseffecten met een eenvoudige interface met bedieningselementen voor afbeeldingen. Maak kantel verschuivende effecten, maak alles wazig en verscherp vervolgens één brandpunt of varieer de onscherpte tussen meerdere brandpunten.

Verbeterde automatische correcties in Photoshop Extended
Verbeter uw afbeeldingen met verbeterde Auto Curves, Niveaus en Helderheid / Contrast-bedieningselementen. Intelligentie uit duizenden hand-geretoucheerde afbeeldingen is ingebouwd om een beter startpunt te bieden voor het maken van aanpassingen.

Verbeteringen voor tekenen in Photoshop Extended
Teken natuurlijker en efficiënter met airbrushtips, trek tips aan die verslijten tijdens het werken, een olieverffilter en voorinstellingen voor het schilderen en penseel. Maak nieuwe soorten inhoud zonder nieuwe software te leren
Gebruik bekende hulpmiddelen om uw creatieve expressie eenvoudig toe te passen op een uitgebreide wereld van ontwerptoepassingen.

Videobewerking in Photoshop Extended
Bewerk video om op te nemen in uw digitale publicatieprojecten. Combineer snel clips en foto's met overgangen, audio en effecten, zoals pannen en zoomen.

Vereenvoudigde 3D in Photoshop Extended
Creëer opvallende 3D-illustraties gemakkelijker met intuïtieve scènebewerking op het canvas en in de context. Sleep schaduwen op hun plaats, animeer 3D-objecten, geef 3D-objecten het uiterlijk van schetsen of cartoons, en meer.
Maak formuliervelden rechtstreeks in InDesign voordat u naar PDF exporteert. U kunt ook de tabbladvolgorde in InDesign toewijzen met behulp van het paneel Artikelen.

13 produtos máis na mesma categoría: