• Novedad
Adobe Creative Suite 6 Photoshop Windows Adobe Creative Suite 6 Photoshop Windows

Adobe Creative Suite 6 Photoshop Windows

Referencia:

806,65 €
Impuestos incluidos
Cantidad
No hay suficientes productos en stock

Add to wishlist


  • Veilig bestellen via een versleutelde verbinding! Veilig bestellen via een versleutelde verbinding!
  • Binnen 5 minuten geleverd, 24/7 Binnen 5 minuten geleverd, 24/7
  • Niet goed is geld terug! Niet goed is geld terug!
  • Wij bieden de beste prijs van Europa! Wij bieden de beste prijs van Europa!

Details

 

Engelse versie
32/64 bits

Adobe Creative Suite 6 Photoshop

Adobe Creative Suite 6 Design Standard biedt je supersnelle creativiteit met de nieuwe Mercury Graphics Engine in Adobe Photoshop® en het Mercury Performance System in Adobe Illustrator. Werk vlot aan nieuwe ontwerpprojecten zoals video's bewerken met Adobe Photoshop en ontwerpen voor iPads en andere tablets met Adobe InDesign. Versnelreden terugkerende verbeterd voor afdrukproductie met tientallen tijdbesparende verbeteringen.

Bekijk de beste nieuwe functies in CS6 Design Standard

Werk supersnel aan complexe bestanden dankzij de Adobe Mercury Graphics Engine in Photoshop * en het Mercury Performance System in Illustrator. Bespaar tijd met saaie product ontwikkeld door tientallen verbeteringen InDesign om rijkelijk eBooks of publications for the iPad en andere tablets on the stellen.

Ontdek wat je zoal kunt maken

Lever buitengewone resultaten met de ultieme werkset voor drukwerkontwerpen en digitale publicaties. Digital Images, maak vectorafbeeldingen en maak pagina's op voor afdruk, eBooks en iPad-publicaties.

Ontdek welke tijd je al hebt gemist als je CS5 oversloeg

We stellen je graag op over de honderden nieuwe en verbeterde functies in Photoshop, Illustrator en InDesign.

Snellere ontwerptaken in Photoshop

Verfijn details snel met nieuwe en opnieuw gemaakte gereedschappen. Pas tekststijlen toe, gebruik vectorlagen om lijnen toe te passen en verlopen aan vectorobjecten toe te voegen, maak aangepaste en onderbroken lijnen, zoek snel naar lagen en nog veel meer.

Illustraties overtrekken in Illustrator

Converteer rasterafbeeldingen naar bewerkbare vectoren met een volledige nieuwe engine voor het overtrekken van afbeeldingen. Behaal zuivere lijnen, schoonstellingen en goede resultaten zonder complexe besturingselementen.

Alternatieve lay-out in InDesign

Maak en klaar voor gebruik Document en met behoud van controle Alternatieve lay-outs die content op de pagina plaatsen en tekst synchroniseren voor andere paginaformaten, standen of apparaten.

Videobewerking in Photoshop

Bewerk video's in Photoshop en voeg ze in je digitale editieprojecten in. Combineer snel videofragmenten en stilstaande beelden met behulp van overgangen, audio en effecten, zoals pannen en zoomen.

Verbeterde autocorrecties in Photoshop

Verbeter Curven, Niveaus en Helderheid / contrast. Geïntegreerde intelligentie van de hand geretoucheerde afbeeldingen zorgt voor een voorsprong bij het maken van aanpassingen.

Slim aanpassen aan tekstkader in InDesign

Stel door middel van eenvoudige parameters je kaders zo in dat ze vergroten wanneer tekst wordt toegevoegd. Laat je kaders automatisch vergroten en verkleinen voor kopteksten, toelichtingen of andere eigentijdse inhoud.

Vullen met behoud van inhoud in Photoshop

Verwijder elk gewenst afbeeldingsdetail van -object en zie hoe met de functie Vullen met behoud van inhoud de lege ruimte op bijna miraculeuze wijze wordt gevuld. Stem belichting, kleurtoon en ruis zo op elkaar, dat het ook de verwijderde inhoud nooit in de afbeelding stond.

Inhoud


Photoshop® CS6

Illustrator® CS6

InDesign® CS6

Acrobat® X Pro

Brug CS6

Media Encoder CS6


Systeemeisen

- Intel® Pentium® 4- van AMD Athlon® 64-processor

Microsoft® Windows® XP * (met Service Pack 3) van Windows 7 (met Service Pack 1)

1 GB RAM (3 GB aanbevolen) voor 32 bits; 2 GB RAM (8 GB aanbevolen) voor 64 bits

8,5 GB vrije ruimte op de harde schijf voor de installatie; tijdens de installatie is extravoldoende ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-opslagapparaten worden geladen)

Monitor met een resolutie van 1.024 x 768 (1.280 x 800 aanbevolen) met 16-bits kleuren en 256 MB VRAM

Voor OpenGL 2.0 geschikt systeem

Dvd-rom-station compatibel met dvd's met twee lagen

Adobe® Flash® Player 10 is vereist voor SWF-bestanden te exporteren

Deze software werkt niet zonder activering. Breedbandinternetverbinding en registratie zijn vereist voor softwareactivering, validering van abonnementen en toegang tot online services. Activering via telefoon is niet beschikbaar.

Dit is de Engelse versie en alleen geschikt voor computers met een Windows besturingssysteem (zie systeemeisen)

aynı kategoride bulunan diğer 13 ürün: